Legpluimvee header

Legpluimvee

Met de legvoeders van De Hoop legt u de basis voor een hoge productie van eieren met een goede schaalkwaliteit. De legvoeders kenmerken zich door een stabiel energie- en aminozuurniveau gedurende de ronde. Het calcium- en fosforgehalte is afgestemd op de leeftijd van de dieren.

Vleeskuikens

Omnis voor onbehandelde hennen

Speciaal voor hennen met onbehandelde snavels heeft De Hoop het Omnis-voerprogramma ontwikkeld. 

  • Voorkomt stress en vermindert pikgedrag
  • Hoge totaalproductie door goede legpersistentie
  • Goede schaalkwaliteit tot het eind van de ronde

Meer weten?

Assortiment

Drie voerlijnen. Drie onderscheidende programma’s.


RENDEMENT-, PLUS- en COMFORT-lijn. Elke lijn kent 5 fasen. Bij de ontwikkeling van onze legvoerprogramma’s hebben we extra aandacht besteed aan de startperiode. Een goede start van leghennen begint immers met een soepele overgang van het opfokbedrijf naar de legstal.

Groei Excellent

RENDEMENT-lijn

De RENDEMENT-lijn is ideaal voor pluimveehouders die gaan voor een scherpe voerprijs. Een bewuste keuze.

Bekijk assortiment
Groei Balance

COMFORT-lijn

De COMFORT-lijn combineert een hoge en persistente productie met een aantrekkelijke voerprijs om te komen tot lage voerkosten per geproduceerd ei.

Bekijk assortiment
Groei Pure

PLUS-lijn

De PLUS-voeders zijn het meest geconcentreerd en bevatten zeer hoogwaardige grondstoffen die garant staan voor een optimale verteerbaarheid.

Bekijk assortiment

Mixen

Speciaal voor leghennen heeft De Hoop mixen om bij te sturen als specifieke situaties hierom vragen. Door een klantspecifieke productie van de voeders kunt u bij De Hoop tot het laatste moment besluiten een mix toe te voegen. Dat biedt extra zekerheid dat u de situatie meester blijft.

Bekijk de mixen