De hele ronde een constant hoge eiproductie

  • Voerlijnen afgestemd op nutriëntenbehoefte hennen
  • Goede structuur stimuleert darmgezondheid
  • Betrouwbare constante productie
  • Lage gemiddelde voerkosten per ei

Optimaal voeren op elk moment van de ronde

De legprogramma's van De Hoop zijn zo samengesteld dat hennen op elk moment de juiste nutriënten ter beschikking hebben. Afhankelijk van uw wensen, ervaringen in het verleden of specifieke omstandigheden kunt u kiezen tussen de: RENDEMENT-lijn, COMFORT-lijn en PLUS-lijn.

De samenstelling van de voeders is telkens afgestemd op de behoefte van de hennen gedurende de ronde. Dit geldt voor de hoeveelheid energie, verteerbare aminozuren, vitamines en sporenelementen. Wat verschilt per lijn is de concentratie aan voedingsstoffen en de bandbreedte in de veiligheid van de grondstoffen. U heeft zo de keuze om die lijn te kiezen die het beste bij u past in uw situatie. Het kan ook zijn dat u afhankelijk bent van de omstandigheden tijdelijk schakelt van de ene naar de andere voerlijn. 
Met als resultaat: dieren die zich goed ontwikkelen, in goede conditie blijven en snel aan de top komen, en met een uitstekende legpersistentie. Dit is de basis voor lage voerkosten per ei. 

Drie voerlijnen voor een bewuste keuze

  • RENDEMENT-lijn: voor een scherpe voerprijs
De RENDEMENT-lijn is ideaal voor pluimveehouders die gaan voor een scherpe voerprijs. Het voer bevat de energie, eiwitten en sporenelementen voor een goede productie. Als u bewust kiest voor een scherpe voerprijs, dan is deze voerlijn uitermate geschikt. 
  • COMFORT-lijn: lage voerkosten per ei
De samenstelling van de voeders in de COMFORT-lijn is gericht op leghennen met een normale en gemakkelijke voeropname. Deze voerreeks combineert een hoge en persistente productie met een aantrekkelijke voerprijs om te komen tot lage voerkosten per geproduceerd ei. 
  • PLUS-lijn: geconcentreerd en optimale zekerheid
De PLUS-lijn biedt extra kwaliteiten en zekerheden. De voeders in deze reeks zijn het meest geconcentreerd en bevatten onder andere zeer hoogwaardige grondstoffen die garant staan voor een optimale verteerbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de hennen ook bij een krappe voeropname of in stesssituaties de juiste nutriënten binnenkrijgen.