4-assige bulkwagen in gebruik genomen

21-4-2017  |  Door: De Hoop  |  Categorie: Over De Hoop

Deze combinatie met een 420 pk sterke Volvo trekker is vanaf vandaag op de weg en bij pluimveebedrijven door heel Nederland te bewonderen. 
 
Het grote voordeel van een 4-asser boven een 3-asser is dat het meer flexibiliteit geeft bij beladen. De gewichtsverdeling over meer assen maakt het mogelijk meer deelladingen te vervoeren zonder de wettelijk toegestane asdruk te overstijgen. Die flexibiliteit is één van de redenen om te kiezen voor deze bulkwagen. Naast flexibiliteit zijn de capaciteit en het behoud van een goede voerkwaliteit andere pluspunten. De bulkwagen is uitgerust met een hogedruk lossysteem. Hiermee kunnen we sneller lossen en door de beter gevulde losbuis blijft de korrelkwaliteit beter.
 
Bulkwagen van de toekomst
De Hoop Mengvoeders is de eerste voerleverancier die de overstap naar de nieuwe innovatieve bulkwagen heeft gemaakt. Voor de nieuwe oplegger loopt ook een splinternieuwe trekker: een 420 pk sterke Volvo FH 420. De opvallende combinatie is vanaf nu op heel wat pluimveebedrijven in Nederland te bewonderen.