Vermeedering header

Vermeerdering

De foktoomvoeders van De Hoop zijn zo samengesteld dat de dieren op elk moment de juiste nutriënten ter beschikking hebben. Voor de verschillende rassen (Ross, Hubbard, Cobb) zijn specifieke voerprogramma’s die rekening houden met de nutriënten-, mineralen- en sporenelementenbehoefte in de verschillende groeifases.

  • Afgestemd op de nutriënten behoefte van hennen en hanen
  • Goede structuur stimuleert darmgezondheid
  • Betrouwbare constante productie van broedeieren
  • Hoge bevruchting en vitale eendagskuikens
  • Lage voerkosten per broedei
Vleeskuikens

Voerprogramma per ras (Ross, Hubbard of Cobb)

De Hoop heeft speciale voerprogramma’s voor Ross, Hubbard of Cobb ouderdieren. Elk ras heeft zijn eigen specifieke eisen ten aanzien van energie, verteerbare aminozuren, vitamines en sporenelementen. De samenstelling van de voeders in de foktoomlijnen is afgestemd op de behoefte van het specifieke ras gedurende de ronde. Met als resultaat: dieren die zich goed ontwikkelen, in goede conditie blijven en tot het einde van de ronde uitstekende legprestaties met hoge bevruchtings- en uitkomstpercentages leveren.

 

Meer weten?

Assortiment

U kunt binnen het foktoomprogramma kiezen tussen rasspecifieke voerprogramma's voor Ross-, Hubbard- en Cobb Moederdieren.


De foktoomprogramma’s hebben naast pre-leg foktoommeel, foktoommeel 1 en 2 en hanenmeel een foktoommeel Start. Daarnaast is er een apart Foktoommeel Finish voor vleeskuikenmoederdieren >50 weken.

ROSS-voeders

Het Ross moederdier is een toonaangevend vleestypisch moederdier voor de productie van reguliere vleeskuikens. De rasspecifieke Ross-voeders sluiten nauwkeurig aan op de behoeften.
 

Bekijk assortiment

HUBBARD-voeders

Het Hubbard moederdier kenmerkt zich door een relatief laag lichaamsgewicht en dichte bevedering en produceert broedeieren voor het langzaam groeiende segment. De Hubbard-voeders voorzien in de specifieke behoeften.

Bekijk assortiment

COBB-voeders

Het Cobb-moederdier is een echt vleestypisch moederdier voor reguliere vleeskuiken en combineert de eigenschappen voor vleesaanzet met het leggen van broedeieren. De voeders vormen de basis voor uitstekende technische en financiële resultaten.

Bekijk assortiment

Mixen

Moederdieren houden is topsport, waarbij je op elk moment moet kunnen bijsturen als de situatie hierom vraagt. Dat is de reden dat wij diverse mixen hebben ontwikkeld om in diverse situatie in te kunnen grijpen. De Hoop produceert op bestelling, waardoor we altijd in staat zijn op het laatste moment te schakelen. Dat geeft u de zekerheid dat u de situatie meester blijft.

Bekijk de mixen