Vleeskuikens header

Vleeskuikens

Als erkend voerleverancier voor meerdere marktconcepten in het regulier-, het tussensegment en Beter Leven biedt De Hoop u de keuze om dát segment te kiezen dat het best past bij u en uw bedrijf. Hoogwaardig voer, begeleiding door pluimveespecialisten en het ondernemerschap van een familiebedrijf zijn onze pijlers.

Vleeskuikens

RendementPlus

RendementPlus is onze totaalbenadering voor ambitieuze vleeskuikenhouders. Het omvat onze hoogwaardige voerprogramma’s, begeleiding door onze specialisten en de beste afzetmogelijkheden voor uw vleeskuikens.

Hoogwaardig voer

Onze hoogwaardige groeiprogramma’s zijn gericht op het hoogste saldo per vierkante meter. Met de keuze van de grondstoffen letten we op verteerbaarheid en stimuleren we de darmgezondheid van de kuikens in elke groeifase. Dit resulteert in lage voerkosten per kg groei, maar ook in droge stallen, lage voetzoollaesiescores, gering medicijngebruik en gezonde uniforme koppels met een laag percentage afkeur. Dat maakt dat u onder de streep het beste saldo per m2 realiseert.
 

Begeleiding door pluimveespecialisten

De Hoop is specialist in pluimvee en de bedrijfsbegeleiding gebeurt door pluimveespecialisten. Vakmensen met hoogwaardige vaktechnische kennis van de vleeskuikenhouderij en met een uitgebreid netwerk in de sector.
 

Ondernemerschap van familiebedrijf

Als familiebedrijf en mede-ondernemer kennen we het belang van snel schakelen. Dat biedt soms net die extra mogelijkheden waar u naar op zoek bent. In de stal of bij de ontwikkeling van uw bedrijf.

Meer weten?

Assortiment

Vier segmenten. Vier onderscheidende groeiprogramma's.


Voor elk segment (Regulier, Tussensegment en Beter Leven) heeft De Hoop een apart voerprogramma. Onderscheidende programma's die zijn afgestemd op de specifieke eisen die elk segment stelt. Eén ding hebben ze gemeen: elk groeiprogramma is gericht op lage voerkosten per kilogram groei.

Groei Excellent

Excellent-voeders zijn voor het reguliere segment en zijn gericht op goede technische resultaten, stabiele resultaten en zekerheid. Focus op een hoog saldo/m2/dag.

Bekijk assortiment

Groei Garant

Garant is speciaal ontwikkeld voor het langzamer groeiend kuiken, en is primair bedoeld voor concepten met een gemiddelde daggroei van maximaal 50 gram. Het programma zorgt voor gecontroleerde groei en prestatie.

Bekijk assortiment

Groei Balance

Balance is speciaal ontwikkeld voor het langzamer groeiend kuiken, zoals bijvoorbeeld de Nieuwe Standaard Kip. Het programma zorgt voor gecontroleerde groei en prestatie.

Bekijk assortiment

Groei Pure

Pure is speciaal ontwikkeld voor het Beter Leven-segment. De samenstelling is afgestemd op de behoeften van langzamer groeiende kuikens. Voor een gecontroleerde groei.

Bekijk assortiment

Mixen

Vleeskuikens houden is topsport, waarbij je op elk moment moet kunnen bijsturen als de situatie hierom vraagt. Dat is de reden dat wij diverse mixen hebben ontwikkeld om in diverse situatie in te kunnen grijpen. De Hoop produceert op bestelling, waardoor we altijd in staat zijn op het laatste moment te schakelen. Dat geeft u de zekerheid dat u de situatie meester blijft.

Bekijk de mixen