Met RendementPlus toegevoegde waarde verzilveren

13-3-2017  |  Door: De Hoop  |  Categorie: Vleeskuikens

Een jaar geleden introduceerden we RendementPlus. Een benadering waarbij we met hoogwaardig voer en specialistische begeleiding de resultaten op het vleeskuikenbedrijf optimaliseren en de afzet-mogelijkheden verbeteren. Deze totaalbenadering heeft zijn waarde bewezen en is nu juist voor de reguliere houderij heel actueel.
 
RendementPlus biedt vleeskuikenhouders flexibiliteit om te schakelen tussen marktconcepten en afzetkanalen. Zo kiest u voor een goed rendement nu en heeft u meer zekerheid van de afzet van uw kuikens op langere termijn. Inmiddels zijn de concepten met langzamer groeiende kuikens voor de Nederlandse markt gevuld. Toch blijft RendementPlus nog heel actueel. De totaalbenadering biedt juist in de reguliere houderij, nog steeds het grootste segment in Nederland, zijn voordelen.
 
Lage voerkosten/kg groei
RendementPlus is gericht op voorspelbare goede resultaten. Daarmee legt u de basis voor een lage kostprijs per kg groei. Wij zorgen voor kwalitatief goed voer, maar net zo belangrijk zijn een goed kuiken, een goede kuikengezondheid en vooral goed vakmanschap. Onze pluimveespecialisten prikkelen u om steeds beter te presteren en zijn tevens een klankbord bij bedrijfsontwikkelingen. Met RendementPlus kijken we ook naar de afzetkant. Hoe kunt u toegevoegde waarde bieden en die verzilveren?
 
Meerwaarde verzilveren
De toegevoegde waarde die een vleeskuikenhouder kan bieden zijn voorspelbare aflevergewichten en uniformiteit binnen de koppel. De samenstelling van ons Groei Excellent-programma is daarop afgestemd. Hiermee produceert u ‘voorspelbare en gewilde’ kwaliteit. Voor slachterijen is dat een belangrijk pluspunt bij de inkoop van kuikens. De Hoop werkt samen met meerdere slachterijen in Nederland. Zo kunnen we samen met u dat afzetkanaal kiezen dat het beste past bij u en uw bedrijf. En niet onbelangrijk: waarmee u het beste rendement haalt.
 
Onze pluimveespecialisten vertellen u graag meer over RendementPlus.