Yvonne en Maurice van der Aa krijgen eerste Hart voor Pluimvee trofee

9-11-2018  |  Door: De Hoop mengvoeders  |  Categorie: Vleeskuikens

Yvonne en Maurice van der Aa hebben uit handen van pluimvee­specialist Theo Knoops de eerste Hart voor Pluimvee trofee ontvangen. De vleeskuikenhouders uit het Brabantse Mariahout ontvingen de onderscheiding voor drie heel stabiele rondes op rij en voor het realiseren van een productiegetal van boven de 450 in de laatste ronde.

Het productiegetal van de ronde die 19 septem­ber is afgesloten kwam uit op 453. Een heel goed resultaat dat is bereikt dankzij een voederconversie van 1,003 en daggroei van 67,6 gram. De Brabantse vleeskuikenhouders zijn zichtbaar verguld met de eer die hen te beurt valt. Met veel plezier snijdt Yvonne de taart waarna de officiĆ«le overhandiging plaatsvindt. Naast een mooie trofee ontvangen ze een oorkonde met de resultaten van de succesronde.

“Ze verdienen het deze ronde maar vooral omdat ze heel stabiel goede resultaten halen”, vertelt Theo Knoops die het bedrijf namens De Hoop begeleidt. De dagelijkse verzorging van de dieren ligt voornamelijk bij Yvonne en Maurice is vooral verantwoordelijk voor de technische zaken. Maurice vindt daarom dat de trofee vooral zijn vrouw toekomt. “Nee, nee”, reageert ze direct. “We doen het samen.”

Lees hier hoe Yvonne en Maurice te werk gaan en hoe ze de uitstekende resultaten hebben bereikt.