RendementPlus: Kiezen voor rendement en zekerheid

RendementPlus is onze totaalbenadering voor ambitieuze vleeskuikenhouders. Dit bestaat uit hoogwaardige groeiprogramma's, begeleiding door onze specialisten en de beste afzetmogelijkheden voor uw vleeskuikens. Wat RendementPlus precies inhoudt vertellen we u graag hieronder, bekijk ook de informatieve video. 

Marktconcepten en segmenten

Als erkend voerleverancier voor meerdere marktconcepten in het regulier-, het tussensegment en Beter Leven biedt De Hoop u de keuze om dat segment te kiezen dat het beste bij u en uw bedrijf past. Met RendementPlus kunt u zelfs schakelen tussen de segmenten.
 

RendementPlus bestaat uit 3 pijlers:

Hoogwaardig voer

De Hoop heeft specifieke groeiprogramma's per segment. Binnen de programma's is een ruime keuze aan voeders. Dit resulteert in een voerschema op maat voor elk bedrijf.

Begeleiding door pluimveespecialisten

De Hoop is specialist in pluimvee en de bedrijfsbegeleiding gebeurt door pluimveespecialisten. Vakmensen met hoogwaardige vaktechnische kennis van de vleeskuikenhouderij en een uitgebreid netwerk.

Neem contact met mij op over RendementPlus

Ondernemerschap van familiebedrijf

Als familiebedrijf en mede-ondernemer kennen we het belang van snel schakelen. Dat biedt soms net die extra mogelijkheden waar u naar op zoek bent. In de stal of bij de ontwikkeling van uw bedrijf.